![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Szanownych.
Poszukuje dobrego skryptu do systemu ogłoszeń sprzedaży głównie nieruchomości ,ale i nie tylko. Coś podobnego do www.domiporta.pl lub www.kupsprzedaj.pl Mam tak dobrą domenę , że aż się prosi powiesić taki serwis ![]() Może przychodzi Wam coś na myśl. Pozdrawiam MOTYL Witam Szanownych. Poszukuje dobrego skryptu do systemu ogłoszeń sprzedaży głównie nieruchomości ,ale i nie tylko. Coś podobnego do www.domiporta.pl lub www.kupsprzedaj.pl Mam tak dobrą domenę , że aż się prosi powiesić taki serwis ![]() Może przychodzi Wam coś na myśl. Pozdrawiam MOTYL To już ROK i brak odpowiedzi ![]() Czy ktokolwiek zagląda na te forum ![]() ![]() ![]() Ten post edytował motylek 5.12.2008, 21:15:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Tak. Ale jeżeli takich nie ma to co mamy ci dawać? Nadzieje, że może kiedyś będzie? Jeżeli tak to prosze bardzo. Istnieje nadzieja, że jeżeli będziesz bardziej chcial to wynajmiesz kogoś kto ci to napisze profesjonalnie i dopasuje według twoich życzeń. Oczywiście za odpowiednie wynagrodzenie.
Każdy by chciał dostać coś za darmo a potem jeszcze kase na tym trzepać. Ten post edytował wookieb 5.12.2008, 21:20:08 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gdzies mam taki skrypt darmowy ale chyba bez wyszukiwarki - musialbym odszukac. Daj znac jak dalej potrzebujesz.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:43 |