![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
mam taki kawelek kodu: :
gdzie:
I teraz wyswietla sie wszystko oprocz linii z komentarzem 'tutaj' i nie mam pojecia dlaczego, nie ma roznicy jaka bedzie wartosc $cols zawsze brakuje tego elementu, i nie mam juz pomyslu dlaczego. Bede wdzieczny za wszelkie sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod div.pion1, pion2 {height:80px;width:8px;background-color:red;}
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprawilem kod i nadal otrzymuje ten sam efekt, czyli bez zmian
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma takiej opcji, sprawdzałem
wina widocznie leży gdzie indziej pod jaką przeglądarką działasz? |
|
|
![]()
|
|
sprawdzam pod firefox'em
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod div.pion1, pion2 {height:80px;width:8px;background-color:red;} nie ma takiej opcji, sprawdzałem Na pewno sprawdzałeś? Jeśli tak, to od kiedy w (X)HTML-u występuje element pion2?
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
Na pewno sprawdzałeś? Jeśli tak, to od kiedy w (X)HTML-u występuje element pion2? Nie jestem w domu, nie zdążyłem sie rozpakować (zainstalować mozilli) nie muszę już chyba wspominać ze na Internet Explorer działa. Poza tym to była taka propozycja, kod ~piasekps wydaje sie być ok. Sprawdź tak: Kod .pion1 {height:80px;width:8px;background-color:red;} .pion2 {height:80px;width:8px;background-color:red;} jeśli dalej nie będzie sie pojawiać problem tkwi w innym miejscu Ten post edytował b_chmura 15.12.2007, 21:33:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@piasekps - Twój kod css jest poprawny.
Daj w owego div-a jakąś zawartość i zobacz, czy rzeczywiście go nie ma: -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
sprawdzalem juz z zawartoscia, pojawia sie on dopiero kiedy didam di pion2 float:left; no ale wtedy
wywala mi sie uklad strony , z osobnym definiowaniem pion1 i pion2 tez juz przerobilem... dla pewnosci dodalem nawet podwojnego <div class="pion2"></div><div class="pion2"></div> i rownie nie chce dzialac dziwne na maksa, rozwiazalem choc nie jest to moze zbyt ladnie/estetycznie rozwiazanie . zrobilem tak:
Ten post edytował piasekps 15.12.2007, 22:44:02 |
|
|
![]()
|
|
klasie klatka dodaj atrybut
Kod clear: left;
|
|
|
![]()
|
|
jezyli uzyje atrybtu 'clear' to bede mial polaczone tylko 'klatka' i 'pion1',
a caly uklad strony bierze leci mi na leb ![]() pozatym i tak nie ma przy ostatnim elemencie 'klatka' i tak nie pojawia sie z prawej strony ostatni div :| |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:56 |