![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Po googlowałem trochę i dochodzę do wniosku ze foreach w js nie istnieje... wiec zapytam się was jak w łatwy sposób zastąpić tą funckje? próbowałem coś w ten deseń:
ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie Ten post edytował b_chmura 2.12.2007, 15:14:03 |
|
|
![]() |
-zzz- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dlaczego nie zastosujesz po prostu pętli for?
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Po googlowałem trochę i dochodzę do wniosku ze foreach w js nie istnieje... Ile Googlowałeś? 1sek? Po po 3 sekundach Google mówi: Core JavaScript 1.5 Reference:Statements:for each...inCoś dla Ciebie: Internet. Kurs. Wydanie II (ze względu na rozdział Wyszukiwanie informacji za pomocą Google) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-JBZM- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ile Googlowałeś? 1sek? Po po 3 sekundach Google mówi: Core JavaScript 1.5 Reference:Statements:for each...in Coś dla Ciebie: Internet. Kurs. Wydanie II (ze względu na rozdział Wyszukiwanie informacji za pomocą Google) Mamy w Polsce nieznośną przypadłość stosowania mentorskiego tonu, stawiania się w roli autorytetu czy sytuacja tego wymaga czy nie, pouczania z intencją manifestacji swej wyższej pozycji w hierarchii. A gdybyś z tego zrezygnował i po prostu grzecznie odpowiedział na post kolegi nie czułbyś się sam ze sobą lepiej? Pytam z ciekawości i przekazuję Ci hipisowskie "wyluzuj stary" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są 2, dostępny w ecmascript 5 https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Ja...s/Array/forEach
oraz "stary" https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Ja...s/for_each...in |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 21:57 |