![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem ze skryptem... pcdownload.pl wszystko jest ok w operze i w firefoxie, ale w internet explorerze nie chca sie pliki pobierac ani powiekszac obrazki, zmienia linki troche... I nie wiem jak to naprawic. Proszę o pomoc.
Powód edycji: dodałem tagi (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Albo piszesz konkretnie, podając jakąś prawdopodobną przyczyne błędu, albo nie pisz wogóle.
Niby skąd My mamy widzieć co jest nie tak? Pokaż jakiś kod. Pewnie winny jest IE, który po prostu ma swoje humory i źle rozpoznaje nagłówki. Prznoszę na Przedszkole -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie nie wiem jaka jest przyczyna...
I chciałbym się właśnei tego dowiedzieć. W innych przeglądarkach wszytsko jest ok. Tylko ten nieszczęsny IE. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skąd my możemy wiedzieć jaki Ty masz problem, skoro go nie raczyłeś go opisać?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 18:02 |