![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Przymierzam się do napisania pracy magisterskiej z administracji publicznej na temat OCHRONY INFORMACJI NIEJAWNEJ. Jeśli jest ktoś w stanie pomóc mi napisać konspekt na powyższy temat byłabym niezmiernie wdzięczna!!! Z góry dziekuje i pozdrawiam!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przyszła pani mgr nie jest w stanie napisać nawet konspektu? No ludzie, bez jaj...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chętnie pomogę
![]() Za sam konspekt 500 pln - numer konta mogę podać na PW jeśli jesteś zainteresowana. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Po pierwsze zły dział, po drugie i najważniejsze złe forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dobra - nie urządzajmy zabawy ze sprawy poważnej - Zamykam
@Misia_21-06 - Temat mogę otworzyć ponownie, jeśli dostanę na PW sensowne uzasadnienie. Możesz też napisać do innego moderatora - niekoniecznie do mnie, zwłaszcza, że z innym możesz mieć większe szanse ;] Pozdawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:47 |