![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzień dobry. Mam pewien problem otóż napisałem skrypt rejestracji aleniewiadomo czemu za każdym razem wyskakuje mi że nie wypełniłem wszystkich pól jak w tym rarunku dałem insert into to w tabeli dodało wsztstkie dane prucz email. Oto pliki.
register.php
a to reg.php
I za żadne skarby nie mogę dojść czemu po drodze gubi mi zmienną $email. Pisze ponieważ ja już nie mam pomysłu co tu zepsułem. Może wy znajdziecie błąd. Z góry dziękuę i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 2 Dołączył: 10.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no w sumie trochę dziwne. Wydaje się dobrze napisane. Nie wiem, dlaczego zmienna email ci ginie. Spróbuj zrobić ten skrypt bez javki. Zakodujesz hasła w pliku reg.php przy pomocy polecenia md5($zmienna). Może będzie chodzić, choć wątpię, by to było przyczyną gubienia zmiennej.
p.s.
ja bym to zapisał
;] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może jest coś z kodowaniem - baza<>skrypt - kodowania różne wtedy może uciąć ciąg znaków jeśli nie rozpoznaje znaku zakodowanego w innym charsecie....
jak byś zmienił @ na jakiś inny znak i sprawdził czy działa? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O patrzcie usunięcie javy całkowicie pomogło. Dzięki wieprzucpp
Ten post edytował smolek 21.11.2007, 22:22:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:28 |