![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem chcę wrzucić plik na serwer ale potrzebuje za kazdym razem zmieniać nazwe katalogu
mam taki kod ale nie chce mi dzialac formularz.php Kod <form method="post" action="upload.php" enctype="multipart/form-data"> <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="3000000"> Wybierz plik który chcesz umieścić na serwerze: <input type="file" name="pliczek" size="100"> nazwa katalogu: <input type="text" name="katalog" /> <input type="submit" value="Wgraj plik"> </form> upload.php Kod <?php
$katalog = trim($_POST['katalog']); mkdir($katalog, 0777); $location = "c:/usr/krasnal/www/temp/pliki/$katalog/" . basename($_FILES['pliczek']['name']); if (move_uploaded_file($_FILES['pliczek']['tmp_name'], $location)) { echo "Plik został załadowany poprawnie..."; } else { echo "Plik nie został załadowany..."; } ?> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował b_chmura 8.11.2007, 15:29:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:37 |