![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witaj, mam ofertę dla tych co szukają domeny .pl .com czy regionalnych.
Zasada jest taka: 1. Rejestrujesz sie na nazwa.pl - polecając mnie (login: michal.matczuk) 2. Kupujesz sobie jaką chcesz domenę 3. Ja po otrzymaniu punktów (za polecenie) wysyłam Ci połowę kwoty jaką zapłaciłeś za domenę Zalety: - Płacisz 50% ceny domeny - Kupiona domena jest twoja bez żadnej cesji Wady: - ![]() więcej informacji gg:4668075 możemy załatwić to przez allegro, masz wątpliwości pisz do mnie na maila: michal.matczuk @ gmail.com, lub na gg:4668075 -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
rozumiem, że mówimy o domenach poza promocją - czyli .pl kosztuje 100 zł. za inne nie przyznają punktów (chyba, ze coś się zmieniło)
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za domeny w promocji 49zl dla osob fizycznych tez przyznaja punkty, malo bo malo (9 punktow chyba) ale przyznaja:)
najwiecej przyznaja za serwer, wiec dziwie sie ze autor tematu nie zaproponowal zakupu serwera. -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:53 |