![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki oto problem. Mam wstawionego <iframe> na stronie i chciałem wydrukować jego zawartość. Używam poleceń Kod top.ramka.focus(); window.ramka.print(); aby uaktywnić iframe, a następnie wydrukować ją. Problem w tym, że o ile na IE i FF polecenie sprawdza się bardzo dobrze, to pod Operą 9.23 nie działa.Bardzo proszę o pomoc, ponieważ przeszukałem to forum i zawartość Internetu, ale niestety nic nie znalazłem. Ten post edytował Kaloryfer 26.10.2007, 17:06:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
window.ramka.document.print(); - tak spróbuj - aczkolwiek strzelam w ciemno bo moze masz cos innego w kodzie zbabrane
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 376 Pomógł: 47 Dołączył: 23.08.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem jak mówisz na różne sposoby, dawałem document to tu to tam, ale przetestowałem i już na FF nie działa, nie wyświetla nawet okienka drukowania... Zapewniam, że nie mam nic zbabrane w kodzie. Po prostu na IE i FF drukuje zawartość ramki, a na Operze całą stronę...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:04 |