![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałem się dowiedzieć czy jest jakaś możliwość dokonywania płatności np. Allpay przez WAP? Mam stronę, na której pobierane są opłaty przez allpay przez www. Doszła wersja mobilna, ale nie wiem jak dodać do tego płatności - czy ktoś wie, czy jest to możliwe? Pozdrawiam PS. Znalazłem coś takiego: www.mpay.pl ale wygląda to jakby było nadal w fazie raczkowania ( i z tego co czytałem obsługuje je tylko PLUS) -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 1 Dołączył: 28.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moża uzyc formularza ktory wysle dane do skryptu php, ten następnie wyśle (w tle) informację do allpay i po uzyskaniu kodu błędu gdy będzie 0 czyli brak błedu wyświetli potwierdzenie w WAP'ie o dokonaniu platnosci.
Ten post edytował webJ@cob 14.11.2007, 15:32:59 -------------------- Sprawdź kiedy marzenia stają się inspiracją.
e-Zarządzania firmą | e-Biznes | Strony.Serwisy.Portale Internetowe www.webarts.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:36 |