![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ma ktoś kłopoty z allegro ? - Ja nie mogę się zalogować - cały czas wraca mi do strony logowania ( po kilkudziesięciu sekundach pokazywania paska postępu ) - nie mogę otworzyć żadnej strony z kontaktem, regulaminem itp - i kilka innych miejsc jest dla mnie niedostępnych - cały czas pojawia się strona z paskiem postępu i sobie jest ( wytrzymałem 30 minut a potem dałem sobie spokój ) Czy to tylko tak u mnie czy u kogoś takie same cuda się dzieją ? -------------------- 404
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja mam takie cuda przy szukaniu, dalej nie testowałem bo straciłem nerwy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, niestety mam to samo
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mialem i mam problem z zalogowaniem sie na swoje konto w allegro.
Po wpisaniu danych (poprawnych) , pasek postepu powoli sie rozwijal lecz z efektem koncowym "nie znaleziono strony". Inne konta allegro z tego samego komputera i przegladarki wchodza bez problemu. Sprawdzalem nawet pod katem wpisania zlego hasla dla swojego loginu i otrzymywalem ten sam efekt co z dobrym haslem. Wysylalem kilka razy zawiadomienie do allegro o tym problemie , niestety za kazdym razem otrzywalem te same glupie stwierdzenie: "Wpisuje pan zle haslo, prosze skorzystac z funkcji przypomnienia hasla". Funkcja przypomnienia hasla nic nie dala, problem mam nadal. Nawiasem mowiac, obsluga techniczna w allegro : TRAGEDIA I ZENADA -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 169 Pomógł: 16 Dołączył: 18.10.2006 Skąd: Olsztyn/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://allegro.pl/phorum/read.php?f=301&am...567&t=71567
Już jest wszystko wporządku, ale fakt faktem, jest to strasznie irytujące, że co drugi dzień coś się dzieje... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mój brat dużo korzysta z allegro i klnie wniebogłosy na ich politykę. Jak to w reklamie: "Dla miłościwie nam kupujących", ale nie dla "Miłościwie nam sprzedających". Wystarczy zerknąć na Allegro Cafe, poczytać opinie i wszystko staje się jasne. Zamiast kupować sterowce i robić AlleShow, dokupili by sobie serwerów i poprawili jakość korzystania z największego w Polsce serwisu aukcyjnego. Na pewno wiele osób zgodziłoby się ze mną. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.09.2007 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
chodzi ci o dyskryminacje sprzedających w reklamach czy o problemy z serwerami? Jeśli 1. to pomyśl, jeśli 2. to gdybyś przeczytał newsy na ich stronie to zobaczyłbyś, że przenoszą bazę danych...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2003 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację. Dopiero teraz zauważyłem newsa że przechodzą na Oracle.
A jeśli chodzi o dyskryminację sprzedających to nie ma co dużo tu myśleć, widzę jak to komplikuje pracę ludziom handlującym(prowadzącym firmy) na allegro. I jak oni te sytuacje komentują, bo nie pierwszy raz allegro nie chodzi. Może po przejściu na Oracle coś się zmieni. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:30 |