![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewnien problem. Posiadam bazę z tabelą zawierająca nastepujące kolumny – kategoria_produktu, opis i data. Chciałbym aby na stronie był wyświetlany opis w kolejności wg daty (to akurat wiem jak zrobic (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ). Nie wiem natomiast jak sprawić by opis zależnie od kategorii_produktu był „zaopatrzony” w różne parametry wyświetlania (np. pogrubianie w htmlu). Czyli wyświetlanie z zachowaniem kolejności wg daty ale z pogrubieniem gdy np. kategoria_produktu to „ziemniaki”. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za szybką odpowiedź – problem w tym, że akurat to nie stanowi dla mnie problemu. Nie wiem jak sprawić, żeby do zmiennej $kategoria przyporządkować wartość z odpowiedniego wiersza z kolumny „kategoria_produktu”…
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzieki!
You Are The Great Cornholio! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 21:33 |