![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam kod taki i chciałbym do tego dodac warunek taki aby przy pustym koszyku pokazywalo pusty koszyk a przy dodanym produkcie ten produkt tylko nie wiem zbytnio jak to zastosować przy moim sposobie hmm
Tak wygląda oryginalna część skryptu wyświetlającego ![]()
a moimi próbami bylo to ![]()
no i powyskakiwały mi błędy nie bardzo wiem jak to zrobić patrzałem w manualu o if i foreach ale nie widziałem nic a może wg źlę to robie ![]() Ten post edytował FliSs_tCv 13.10.2007, 21:35:04 -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Zrób sprawdzenie tak:
Czyli, jeśli nie tablica jest pusta, bo nic sie nie wyświetli. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a moimi próbami bylo to tongue.gif Kod PHP
no i powyskakiwały mi błędy nie bardzo wiem jak to zrobić patrzałem w manualu o if i foreach ale nie widziałem nic a może wg źlę to robie questionmark.gif pozdrawiam tam gdzie napisałeś else{... brakuje echo przy div |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak wiem że brakowało echo ale w skrypcie je mam
![]() ![]() Cysiaczek chyba nie rozumiem a jak wstawiłem to do swojego kodu tak
to nic nie pokazuje chyba nie rozumiem :(mógłbyś jaśniej ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
i nadal nie ma czegoś takiego jak pusty koszyk ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Jaśniej już nie można.
Jeśli liczba elementów $_SESSION['koszyk'] jest wieksz od zero, to znaczym ze w koszyku sa produkty, tak? Jeśli jest równa 0, to znaczy, że ich nie ma i wyświetlamy komunikat "pusty koszyk". Zakładam oczywiście, że jest to tablica, bo potem djesz ją do foreacha(). Może zrób też wiersze i komótki przy tym komiunikacie o pustym koszyku? Teraz to masz potworka To może faktycznie nic nie wyświetlić. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
to rozumiem ze 0 to 0 a jak jest produkt jest wiecej niż 0 i nie pokazuje pustego koszyka ale gdzie robie błąd skoro zrobiłem jak kazaliście ;> bo nie pokazuje pustego koszyka
------ EDIT --------- Dane są przesyłane z session i post ;> A co do twojego potworka to pokazałem Tobie część skryptu dlatego nie widzisz <table> pozdr Ten post edytował FliSs_tCv 14.10.2007, 06:34:13 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:36 |