![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jeśli byłby ktoś na tyle miły i przedstawił jakąś funkcje która na przemian zmienia tło divom o jakimś tam ID <div>czarne tło</div> <div>białe tło</div> <div>czarne tło</div> <div>białe tło</div> <div>czarne tło</div> <div>białe tło</div> <div>czarne tło</div> <div>białe tło</div> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
setTimeout + funkcja co nadaje na przemian tlo = banalnie proste
![]() setTimeoutem wywolujesz funkcje ktora zmienia tlo i juz. Co ma do tego ajax? -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 813 Pomógł: 34 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: o stamtąd Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak tylko ze ja potrzebuje tego "funkcja co nadaje na przemian tlo "... nie wiem nawet czego sie chwycić
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
"Jestem divem<" hehe
zaraz sobie coś naskrobie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:58 |