![]() |
![]() |
--void-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Po pierwszym naciśnięciu submita kod zwraca array(0) { }, dopiero po drugim rejestruje zmienną sesji. przeszkadza mi to, bo w dośc skomplikowanym skrypcie muszę się 2 razy logować - raz po naciśnięciu przycisku "Zaloguj" odświeża sie jedynie strona logowania, a login i hasło znikają - gdy wpiszę je drugi raz, jest już ok. Ustawienia cookies/sesji? Grzebałem w php.ini, ale nie znalazlem nic, co pomogłoby rozwiązać problem, w googlach szukałem, ale nie umiem nazwać tego problemu, więc też się niewiele dowiedziałem. Myślałem z początku, że to wina przeglądarki, ale nie - we wszystkich dziala jednakowo błędnie. Pozdrawiam i proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a może tak?
w twojej wersji, po pierwszym naciśnięciu podglądasz zmienną sesji ZANIM przypiszesz jej jakąś zawartość... Pozdrawiam, Leszek. -------------------- - Oh no, my young coder. You will find that it is you who are mistaken, about a great many things... - |
|
|
--void-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dziękuję. Może niezupełnie o to chodziło, bo źle przedstawiłem schemat projektu (w dużym projekcie sprawdzałem zmienną już po zarejestrowaniu), ale pośrednio nakierowałeś mnie na błąd logiczny, zawarty w kodzie. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:39 |