![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Tak jak w temacie kupię skyrypt ściągania filmików youtube, dailymotion i inne..
A dokładnie ma wyglądać tak; Jest możliwość ściągnięcia po przez wklejenie bezpośrednio url z np youtube lub strony na której jest filmik. Możliwość umieszczenia pod filmikiem na mojej stronie i po naciśnięciu odwołanie do strony gdzie można ściągnąć filmik. Czekam na propozycje na PW . Strony z których chciałbym żeby można było ściągać to youtube , dailymotion, metacafe, wrzuta, sevenload ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z youtube raczej sie nie da - tzn. youtube koduje jakos pliki i umieszcza je w Temp. Nie wiem czy jest opracowany algorytm rozkodowywania tych plików, lub przechwycenia obrazu...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ściągnięcie pliku z YT jest najprostrze, a to dlatego że sam serwis to umożliwia
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mogę Ci wykonać skrypt do ściągania plików z Wrzuta.pl
GG: 8786370 -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 01:08 |