![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Przenioslem obrazki na inny swerwer a one wcale sie ine wyswietlaja na stroneie dlaczego? co moze byc przyczyna?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zmieniles adres do tych zdjec?
Albo serwer na ktory przerzuciles zdjecia nie zezwala na HotLink'owanie. -------------------- I WANT TO BELIEVE
Co to, to nie mogę powiedzieć 8) --==SGC SG1==-- <<Jaffa Kree!!!>> |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a co to hotlinkowanie? te obrazkii sa na serwerze linkow nie zmienialem a nawet jak wejde w folder docelowy i poda nazwe obrazka.jpg to i tak go nie ma, dlaczego? Dodame ze za pierwszym razy byly niektore ale teraz ich nie widac wcale zadnych. A podczas przesylu przez FTP(Total CMD-erem) czesto pisalo Połączenie nie powiodlo sie a ja to kontynuowalem. Moze przeslalem te plikii nie dolkadnie co?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 2 Dołączył: 26.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To tak na 99% nie ma tych plikow na serwerze.
Polecam zmienic klienta FTP na FlashFXP. -------------------- I WANT TO BELIEVE
|
|
![]()
|
|
ale przeciez total comander chyba nie jest zly? a wczesniej te obrazki na stronie bylo widac a te eraz nie ma?
|
|
|
![]()
|
|
TC wyswietla Ci tylko 1 linie z komunikatami z serwera ftp, a w FlashFXP widac wszystkie komunikaty.
TC to taki multi program (do wszystkiego) a FlashFXP jest dedykowany do obslugi FTP. A jak wiemy: "to co jest do wszystkiego to jest do niczego" -------------------- I WANT TO BELIEVE
|
|
![]()
|
|
dzieki jednak to wina zle wgranych obrazkow na serwer, ale zrobilem to teraz Totalem CMD bo tamtym cos nie moglem sie polaczyc bo slabo znam angielski. Dzieki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:02 |