![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam coś takiego,
Jak sobie robie wszystko echo $row["opis"]; to wszystko pięknie widać. Jak temat chcę wstawić do pola
To widzę pierwszy wyraz a reszty nie. Do pola textarea, wogóle nie chce nic wstawić. Może ktoś mi rozjaśnić temat Ten post edytował redelek 6.09.2007, 13:54:02 -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Różnica między ', a ".
Poczytaj. Kurs php. Podpowiem:
na:
Ten post edytował uli 6.09.2007, 14:06:03 -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Różnica między ', a ". Poczytaj. Kurs php. Podpowiem:
na:
No tak ale wpisuje do tematu mi tylko ogóle( cały temat brzmi ogólne wiadomości z testowej bazy ) ? -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Literówka - post poprzedni pisany z palca.
Co nie zwalnia Ciebie od myślenia: Zamiast:
powinno być:
I pytanie: Czy wartość pola 'temat' nie jest przypadkiem unikalna? Najpierw popraw to, co powyżej. -------------------- Prawo Wylera:
Nie ma rzeczy niemożliwych dla kogoś, kto nie musi ich zrobić sam. |
|
|
![]()
|
|
Literówka - post poprzedni pisany z palca. Co nie zwalnia Ciebie od myślenia: Zamiast:
powinno być:
I pytanie: Czy wartość pola 'temat' nie jest przypadkiem unikalna? Najpierw popraw to, co powyżej. Nie nie no ja zrobiłem swoją zmienną. Nie bezmyślnie przykleiłem ![]() Pole temat nie jest unikalne id mam unikalne i pobiera tylko jeden wyraz z tematu -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień
na
i
na
Teraz powinno być ok ![]() Ten post edytował bmL 6.09.2007, 15:37:42 -------------------- Tutaj miał być jakiś mądry tekst. Miał być... No ale jest głupi tekst.
|
|
|
![]()
|
|
Zamień DZIĘKI DZIAŁA JAK SZALONE :)Mam problemik jeszcze z załącznikiem<input type="file" name="fe_plik" size="35" value="'.$row['zalacznik'].'"I nie pobiera załącznika za bazy nie zwraca błędu , ale pole jest puste ?Jakiś pomysł
na i na Teraz powinno być ok ![]() -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=75...mp;#entry389041
Ten post edytował drPayton 7.09.2007, 13:35:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:21 |