![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka, mam taki kod:
i on mi wyświetlać posinień średnią liczb ale on tylko je dodaje i nie wyświetla z dwoma miejscami po przecinku. Jak ktoś może rozwikłać tą małą zagadkę to proszę o podanie rozwiązania. UWAGA: system powinien działa tak jak na fotka.pl, czyli np. $o2 << to ilość dwójek otrzymanych... Ten post edytował klanik 2.09.2007, 11:06:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 856 Pomógł: 19 Dołączył: 30.08.2005 Skąd: 100lica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę przekombinowujesz - za dużo zmiennych itp.
Natomiast co robi funkcja UnSerializeText to nie wiem |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trochę przekombinowujesz - za dużo zmiennych itp.
Natomiast co robi funkcja UnSerializeText to nie wiem nie zrozumiałeś mnie ja potrzebuje takie same zliczanie średniej jak na fotka.pl i dałem to co ja mam tam wklejone i jeżeli jest np. $1o <<< to to się równa ocenie 1 i pod nią jest ukryta ile jest tych jedynek... $1o = np.20 jedynek $5o = np.74 kiątek cykasz?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:53 |