![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam sobie stronke w php. Na tej stronie mam link który otwiera okienko. W tym okienku dodaje zdjęcię. Chciałbym zrobić tak aby gdy już dodam zdjęcie to już nie mogę drugi raz dodać zdjęcia i zmienna z nazwą pliku zostanie wyświetlona na stronie z której otwieram te okienko. Jak to zrobić?? Ten post edytował pandaci 1.09.2007, 20:13:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 386 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie rzeczy to tylko za pomoca javascript i ajax. W php nie jest to mozliwe poniewaz php wykonywane jest na serwerze.
Ten post edytował piotrekkr 1.09.2007, 20:20:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha. A jest jakiś skrypcik w javie który by to w ładny sposób zrobił
![]() A może jakieś kombinowanie za pomocą php?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 492 Pomógł: 33 Dołączył: 16.08.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W javie?
AAAAA Rozróżniasz języki Java a JavaScript? Przecież już Ci napisał, że w PHP tego nie zrobisz. Kombinuj, nie szukaj gotowych rozwiązań, bo raczej w ten sposób do niczego nie dojdziesz. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Acha w javie. UUU.
A czy można byłoby zrobić coś takiego: Gdy otwieram okienko aby dodać plik i dodaje go to do pliku zapisuje mi się jego nazwa?? A na stronie wcześniejszej zawsze sprawdzam na początku czy w pliku danym jest nazwa czy nie ma. Tylko jak zrobić aby po zamknięciu okienka które wyskoczyło przełądować stronę i to co jest wpisane w polach formularza żeby zostało?? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:45 |