![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tematy podane w topicu wracaja na forum jak bumerang. Przyszedl mi do glowy taki pomysl, ze jakies osoby moglyby zebrac informacje na temat tych problemow i zlozyly by je w jedna calosc. Potem mozna by bylo podwiesic ten post. Zdaje sobie sprawe, ze ten pomysl moze nie wypalic bo wiekszosc osob na poczatku "wali" pytanie, a dopiero potem czyta ale... Jakie jest Wasze zdanie? Moze jednak warto? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję pozbierać linki do postów (z ich tematami i streszczeniem) i wstawić jako przyklejone...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już kiedyś były takie probelmy - niestety rozwiązanie nie wypaliło bo w nic się nie dzieje. Ale to można zmienić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm...
1. forum poczatkujacy zamienić na forum "tutoriale" lub dołożyć forum "tutoriale". 2. w tym forum po przyklejać odpowiednie topici, czyli m.in. #news, #logowanie - zabezpieczenia takiego systemu itp, #upload plików, 3. najważniejsze to to aby topici te stworzyć nie na zasadzie "wkleić gotowca" i tyle a inaczej, dokładnie opisać na jakiej zasadzie tworzy się taki system, na co zwrócić uwagę i wypełnić takowy artykuł linkami do manuala, nie zawierając w nim gotowego kodu. 4. forum takie zamknąć aby topici doklejać mogli tylko moderatorzy lub inne wyznaczone osoby które zatwierdzą treść takowego tutorialu. Pozdrawiam patS. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi tez raczej chodzi o tutoriale niz gotowce, bo gotowce to mozna sciagnac sobie z netu. A takie tutoriale mozna by bylo w przyszlosci zamiescic w serwisie php.pl.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@patrycjusz: dokładnie - takie rozwiązania widziałem już na kilku forach ( polskich jak i zagranicznych ).
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Nie bardzo, powiem szczerze, podoba mi się pomysł z forum, przeznaczonym na tutoriale. Wydaje mi się, że w takiej formie nie spełniło by to swojej roli.
Ale może istnieje jakiś mod, umożliwiający tworzenie tego typu materiałów? A może jeszcze lepiej (a na pewno łatwiej) byłoby odpalić sysstem wiki z przeznaczeniem go na tego typu materiały? Co prawda w polskim necie nie ma jeszcze chyba zwyczaju korzystania z takich materiałów, ale ... na swiecie robi to furrorę. ps. temat przenoszę na forum opinie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:58 |