![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oo LOL, żeby plagiatować jedną z bardziej znanych marek w Polsce ....
K2 - czyżby ich rybka miała wspólne geny z Waszą. Więcj nie patrzyłem, po obejrzeniu topu już mi się odechciało. P.S. Cytat Š Copyrigths 2007. Realizacja: BMsource Agencja zajmująca sie stronami WWW zleca prdukcję swojej własnej strony innej agencji?Ewenement :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O prosze... rybka K2 chyba polknela cos niestrawnego
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat K2 - czyżby ich rybka miała wspólne geny z Waszą. Chodzi o motyw rybki czy o podobieństwo? Jak o podobieństwo to nie uważam żeby była podobna może lekko. Poprzednie logo firmy mialo rybę i haczyk i klient sobie zażyczył ryby i haczyka. Cytat Agencja zajmująca sie stronami WWW zleca prdukcję swojej własnej strony innej agencji? Ewenement :-) Wola klienta... -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Motyw, jej wyglad, sposob w jaki sie porusza rybka.
Dla mnie to mocna inspiracja ale raczej mizernie wykonana - szczegolnie to tlo, ktore zamazuje sie jakby chcialo doprowadzic odbiorce do wymiotow :/ Inna sprawa... czy sa zielone ryby? ![]() (nieco doprecyzuje pytanie: czy sa ZYWE zielone ryby?) Ten post edytował Seth 22.08.2007, 11:39:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OK, pomijając plagiat rybki to strona nadal moim zdaniem jest kiepska.
Zielone kolory bannera nijak nie pasują kolorystycznie do cąłości. A ta wielka zielona plama, która jest co chwila rozmywana moim zdaniem ma dwie funkcje: - uniemozliwiać przeczytanie tekstów w topie; - imitować kopę (inaczej tej plamy nazwać się nie da ![]() Kolejnym minusem jest kiepskie wykonanie menu u góry. Po co tam jest JS? Tylko wszystko spowalnia. A preloading można załatwić dużo przyjemniej i subtelniej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
tak chodzi o podobieństwo to wygląda jak rybka z k2 tyle że zjadła coś niestrawnego i jej nie dobrze i ją troche nadęło
![]() ogólnie design całkiem fajny kod tez schludny, podoba mi sie |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 19 Dołączył: 2.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijając Flasha, bez ktorego ta strona spokojnie moglaby się obejsc, serwis jest bardzo fajny, prosty, przejrzysty i czytelny.
Wg mnie powinienes dopracować galerie. Wyraznie odsteje od reszyt layoutu, napewno moznaby cos tam wymyslic. Pzdr -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat imitować kopę Możesz sprecyzować? Cytat Po co tam jest JS? Jakbyś to inaczej rozwiązał? żywa zielona ryba ![]() -------------------- I need TP for my bunghole!!!
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
my sie nie czepiamy o to ze baardzo podobna jest do tej z k2, ale owszem widać że jest wzorowana na tej żywej
![]() więc to zapewne zwykły zbieg okoliczności ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Jakbyś to inaczej rozwiązał? Odpowiednie ostylowanie CSS zrobi dokładnie to samo przy czym będzie zdecydowanie szybsze i wygodniejsze do modyfikacji. Ten flash w topie, przynajmniej u mnie, nie dziala zbyt płynnie. Chodzi mi o to takie coś plazmowate. Sama rybka, pomijając fakt podobieństwa do K2, również nie jest wykonana zbyt ładnie. Dlaczego ona nie ma oka? Rozumiem, że ten Waldi to ta rybka ![]() Co do kodu: - <p><span class="bold_black_14">Totemy i pylony:</span></p> -> zastąpiłbym to jakimś nagłówkiem <hX> - <p><br /></p> -> do tego służą marginesy Ogólnie strona sprawia jednak pozytywne wrażenie. Dałbym 6/10. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:31 |