![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze by tak rozdzielic to forum na 'praca darmowa' i 'praca platna'? albo dac w regulaminie nakaz pisania w klamrach czy nawiasach np." [zdalna]{za friko}system portalowy" (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ....?
zawsze zagladam na to forum i troche szalu dostaje ze 3/4 ogloszen to za darmo albo za banner na stronie moje_pokemony.w.interia.pl; dzialy 'praca' dla niektorych sa stalym elementem, a tu wiekszosc ogloszen jest niepowazna.. tylko ja tak uwazam i niepotrzebnie krzycze czy komus tez to przeszkadza? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) pozdr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem za!
Wszystko co napisałeś wyjąłeś mi z ust... Tyle tylko, że mi się pisać nie chciało... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
nie widze takiej koniecznosci - przy 10-20 dodatkowych postach w ciagu miesiaca robienie dodatkowego dzialu jest zbyteczne.
Zas jezeli kogos naprawde interesuje praca platna poswieci 10 s na skoncetrowanie sie i stwierdzenie czy dany post jest keszowy czy free Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat nie widze takiej koniecznosci - przy 10-20 dodatkowych postach w ciagu miesiaca robienie dodatkowego dzialu jest zbyteczne.
Zas jezeli kogos naprawde interesuje praca platna poswieci 10 s na skoncetrowanie sie i stwierdzenie czy dany post jest keszowy czy free Pozdrawiam true true.... dodam jeszcze, ze jak na takie forum to oferty wygladaja slabiutko i nie powaznie. choc sam nie jestem programista a pm'em to ogladajac oferty pracy na naszym forum czesto boli mnie brzuch... ze smiechu pzdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 16:24 |