![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem, otorz, chce stworzyć galerie gdzie ma byc opcja, ze po kliknięciu na miniaturke otwiera sie nowe okno (fullscreen) ... ok, z tym nie ma problemu, ale jak przeslac zmienne, zeby to okno mialo określone tlo?
dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz jak wtwołujesz nowe okno.
Jeśli window.open i w parametrach podajesz nazwę pliku to dodaj mu parametry np. nowe_okno.php?tlo=xxx A w nowym oknie obsłuż te parametry - $_GET["tlo"] Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 2 Dołączył: 31.01.2007 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm to wiem i dziala, ale jedynie jak wpisuje stale zmienne do "tlo=xxx" ale jezeli probuje podac zmienne przez php to juz mi nie wychodzi? dlaczego?
oto jak podaje zmienne:
dzieki za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w przeglądarce jak oglądasz stronę zobacz źródło - czy w parametrach masz odpwiednie wartoście miennych - musisz sprawdzić czy $bg1 ma jakąś wartość ale już w źródle nie w kodzie
a jeśli ma to pokaż kod jak odbierasz te parametry w okienku popup o może tam jest błąd Łukasz |
|
|
![]()
|
|
chociaz teraz mam w zrodle wszystko tak jak powinno byc i nic.... ahhh juz nie mam pojecia co robie nie tak, oto kody:
a tak pozniej na stronie fullscreen wywoluje: oki, juz mam, GLUPI błąd, w nazwach zmiennych dawalem np.: # albo koncowke: ".jpg" i dlatego nic nie wyświetlalo.dzikeuje za pomoc kossapozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:02 |