![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sprawdzic jaka sie ma i zaaktualizowac na wyzsza wersje php? Ja mam albo php albo php3 a chcialbym 4 lub 5.. prosze o pomoc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) phpinfo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual tu znajdziesz info o aktualnej wersji
2) jak zaktualizować - > np tp tutorial |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze mi ktos powiedziec tak od podstaw i dla zielonego jak sie uruchamia na kompie baze danych? (bo nie moge sie polaczyc)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a moze mi ktos powiedziec tak od podstaw i dla zielonego jak sie uruchamia na kompie baze danych? (bo nie moge sie polaczyc) tak od podstaw to zainstaluj sobie http://wampserver.com/en/index.php. Jak zainstalujesz i odpalisz. Włączysz phpMyAdmin poprzez kliknięcie w ikonkę wamp-a w systray-u. Tam stworzysz nową bazę klikając Privileges->Add a new User Wypełniasz z zaznaczoną opcją Create database with same name and grant all privileges. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Dzieki bardzo... poprostu mi sie cos w webservie zepsulo... cala strone na wampie postawie i bedzie dobrze ;] dzieki jeszcze raz juz dziala
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:03 |