![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: z tego krzesła na którym siedzę Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie jakie znacie systemy newsów?
Ja znam ashnews. Ps. To forum jest super ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam pytanie jakie znacie systemy portalowe?
Ja znam ashnews. Ps. To forum jest super ![]() Nie rozumiem celu tego tematu, chcesz sie pochwalic jakie systemy portalowe znasz czy jakie oprocz ashnews mozna wykorzystac? BTW. ASHnews jest dziurawe wiec nie ma sie czym szczycic :wink: . Witamy na forum -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: z tego krzesła na którym siedzę Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi oto, jakie znacie jeszcze systemy newsów oprócz ashnews :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.cmsinfo.org/ Takie znamy (-;
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hihi - www.opensourcecms.com - a ja znam takie
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za linki.
Ale nie mogę znaleść download-u na tych stronach. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Dzięki za linki.
Bo na tych stronach testujesz i jak Ci się spodoba do idziesz na strone domową i tam ściągasz.
Ale nie mogę znaleść download-u na tych stronach. ![]() |
|
|
![]()
|
|
Okej, no więc tak:
Przypuśćmy podoba mi się ten: http://www.cmsinfo.org/ i co dalej, skąd mam wiedzieć jaka jest tego strona główna, jak nawet nie wiem jak to się nazywa :?: :cry: Ps. Znalazłem coś takiego: News Asystent to chyba też jest system newsów |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To sie zdecyduj czy chcesz systemy portalowe czy newsów. Bo to nie jest to samo
![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Sorry. Mój błąd :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pomyłka, chodzi mi o systemy newsów. Sorry. Ps. Dzięki za linka :wink: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:19 |