![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisze bo z CSSa jestem noga
![]() Zawsze jak cos pisałem to robiłem proste tabelki i koniec. Ale zostałem zmuszony do zamiany wszystkiego na div'y ![]() Tak wiec jak najlepiej to zrobic, bez ustawiania wartosci na sztywno, tylko aby byly zalezne do zawartosci? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
YYY?
Jeśli dobrze zrozumiałem to chcesz mieć tabelke taką normalną widoczną. To właśnie do tego został stworzony znacznik <table>. W aferze tabelkowej chodzi o to żeby ich nie używać w celu budowania szkieletu strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tabele sa do prezentowania danych tabelarycznych! koniec w tym temacie. jaka chcesz odpowiedz? mamy ci podac kod strony? poczytaj sobie o sematyce, XHTML, CSS etc.
-------------------- phpinfo();
Zmieniona sygnaturka - rozsuwała forum (cysiaczek) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że jest table itp. Ale mi zalezy aby osiągnąc taki sam efekt za pomoca samego css'a.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chcesz przedstawić dane tabelaryczne to użyj table i tyle, jak nie to wytłumacz co chcesz zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Chce przedstawić dane tabelaryczne nie używając tabel
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej o takie coś chodzi?
|
|
|
![]()
|
|
atomek4: Dokladnie takie coś. Tylko niestety to nie działa pod IE
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety wiem IE ma kłopoty z CSSem i nie zanosi się na zmianę tego stanu
![]() Ten post edytował atomek4 15.07.2007, 17:29:15 |
|
|
![]()
|
|
Dzieki
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:08 |