![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 35 Dołączył: 21.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam plik csv w takim formacie:
Kod imie;nick;nazwisko;mail jas;ziom;kowalski;jas-ziom@wp.pl krysia;krycha;janczuk;krysia8887@onet.pl jas;ziom;kowalski;jas-ziom@wp.pl I teraz ja widze ze 2 razy w pliku jest wpis jas;ziom;kowalski;jas-ziom@wp.pl. Tutaj to widac jak na dloni ale w pliku ktory ma 25 tys takich wpisow ? ![]() Chcilbym aby skrypt php wziol linie nr. 1 i sprawdzil czy nie wystepuje jescze raz idenyczna w pliku, jesli nie sprawdzal linie nr. 2 i sprawdzl czy nie wystepuje w pliku i tak z kazda linia. Jesli znajdzie to wypisuje: Znalazlem - linia 1 z 3 Probowalem juz to zrobic ale wychodza mi kosmiczne while ![]() Bede niezmiernie wdzieczny za pomoc ![]() -------------------- flexiCMS v2 [|||||||+--] 75% done
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Co ci będzie potrzebne:
- fopen, fread + while, fclose (lub file lub file_get_contents) - if - in_array - array_push Powodzenia! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:36 |