![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie sobie napisałem nową klasę do obsługi bazy danych. Czy możecie podzielić się swoimi uwagami na jej temat?
-------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 29.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to pisanie nakładki tylko po to żeby była jest conajmnmiej bezcelowe, z tego co widze to nie korzystasz z innych baz oprocz MySQL wiec tak właściwie po co to ? ; )
Klasa jak klasa, nic nadzwyczajnego.. Ten post edytował flv 3.07.2007, 14:50:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2007 Skąd: Kleszczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo trzeba dorobić jeszcze obsługę błędów (jak napisałem w todo) i właśnie mi podpowiedziałeś by dorobić obsługę innych baz
-------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic ciekawego..
Gdzie jest cache? Może PHP5? Więcej możliwości. Ale brawo, że Ci się chcialo.. ja w tych czasach wolę korzystać z darmowych (co wcale nie znaczy, że złych, wręcz przeciwnie ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
W PHP5, zamiast "var", jest:
- private, - public, - protected I do czegoś takiego, dobrze jest dorobić "cache". Ten post edytował Shavei 4.07.2007, 10:18:33 |
|
|
![]()
|
|
właśnie nad tym pracuję, dziś powinienem zamieścić wersje 0.0.2
Właśnie przerobiłem moją klasę i dodałem kilka rzeczy. Znaleźć ją możecie tutaj Klasa CDBO Czekam na komentarze -------------------- Szczęścia w mrokach...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:29 |