![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich!!!mam kilka pytan odnosnie skryptu i przerobki kodu w tym skrypcie ktory sciagnalem skrypt jest opensource i jest to lista przebojow do radia internetowego ktora chcialbym troche zautomatyzowac zeby bylo latwiej z tego korzystac w php stawiam pierwsze kroki wiec duzo naprawde w tym temacie niewiem takze prosze sie niedenerwowac na mnie.kolega mnie poprosil zebym mu zrobil playliste do radia to jeszcze chyba za duze progi jak n mnie ale wiem ze ta sciagnieta playliste moge z waszymi radami troche przerobic zautomatyzowac i przez to zaczac powolutku pozanawac php i jego dzialanie musze od czegos zaczac tak mysle napewno beda rady przeczytaj to tamto kursy itpodobne ok ale werzcie mi ludziki to nietak latwo kazdemu laikowi w temacie zaczaic tak odrazu ale przechodzac do rzeczy:
linijka kodu jest taka: <input type ="checkbox" name ="p[2]" class ="poll"> <b>02.</b> Artysta - Utwor<br> propozycje utwrow zaproponowane przez internaute sa zapisywane w pliku tekstowym pozniej trzeba recznie wpisywac w index.php artysta utwor czy przykladowo w to miejsce gdzie widnieje artysta utwor nieda sie jakiegos kodu wkleic tak zeby pobieralo automatycznie z tego pliku tekstowego i zeby samo sie dodawalo po koleji tznaczy jak trzecia osoba zkoleji glosuje to utwor zaproponowany wjezdza na trzecia pozycje itp. za pomoc z gory dziekuje pozdrawiam ![]() czy moze faktycznie lepiej napisac od nowa taka palyliste tylko od czego zaczac? Ten post edytował martino277 29.06.2007, 20:50:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedź na Twoje pytanie w temaci: tak, da się to zrobić w php bez najmniejszego problemu.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
Proszę o zmiane tematu na opisujący problem, bo wiele rzeczy da sie zrobić w php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie mówiąc to prawie wszystko da się zrobić jeżeli o to pytasz, ważniejsze pytanie jak?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra panowie dzieki za wypowiedzi znalazlem na to co chialem wiedziec gdzie indziej odpowiedz pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:20 |