![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() A więc tak chce z poziomu PHP usunoć wpis z bazy mysql najlepiej żeby to wyglądało tak że jak włącze ten skrypt pokaż mi się wszystkie wpisy z określonej tabeli np USERS i jak zaznacza wpis i kliknij usuń to się usunie ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 98 Pomógł: 1 Dołączył: 7.08.2005 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W zapytaniu dodaj:
-------------------- tutoriale
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale ja to widze w rodzaju listy i zaznaczam co usuwam a co nie;/
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
a jak wygląda ta lista może jakiś kod pokaz najlepiej to pobierać id i potem usuwać zaznaczone. |
|
|
![]()
|
|
Prosze o pomoc
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to pokaz swój kod
|
|
|
![]()
|
|
wywala takie błedy: Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'XXX'@'localhost' (using password: NO) in /home2/XXX/public_html/aaa.php on line 9 Hasło na pewno dobre ![]() Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /home2/XXX/public_html/aaa.php on line 9 Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home2/XXX/public_html/aaa.php on line 16 Ten post edytował luzak124 23.06.2007, 12:15:29 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywala takie błedy:
Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'XXX'@'localhost' (using password: NO) in /home2/XXX/public_html/aaa.php on line 9 Na pewno masz cos zle wpisane sprawdź jeszcze raz na serwerze. |
|
|
![]()
|
|
naprawde dobrze wpisałem pozatym wyskakuje napis :
Udało się połšczyć z serwerem! Udało się połšczyć z bazš dancych! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A daj mi tu jeszcze tabele zrób eksport z phpMyAdmin
a po co zamykasz połączenie łączysz sie z baza a potem rozłączasz wywal mysql_close() Ten post edytował LukasKK 23.06.2007, 14:20:40 |
|
|
![]()
|
|
no wywaliłem mysql_close() i działa ale.... nie usuwa ani edytuje wpisów;/
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:38 |