![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisac prosty wybor daty dzien / miesiac / rok nie jest problemem .
Moze jednak ktos mi poradzic jak moge zrobic wybor daty, gdzie najblizszy dzien bedzie kolejnym dniem obecnego miesiaca , obecnego roku ale nastepnego dnia czyli dzisiaj jest 22 to co moge wybrac to 23 i nic wstecz eni dostane na liscie , jakies sugestie ![]() ![]() Ten post edytował andy84 22.06.2007, 20:36:44 -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wygeneruj sobie teliste na podstawie daty for( ;data < data mniejsZa od dzisiaj;)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2005 Skąd: London Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Sticker nie bardzo zrozumialem o co wogole chodzi w twojej wypowiedzi ;/
to jest co obecnie mam
Skrypt zaznacza mi obecna date zawsze chce teraz to obciac tak zeby pokazywla jutrzejsza date ale dzisiejszego dnia i wszystkiego w dol wogole nie pokazywal oczywiscie jutrzejszy dzien tyczy sie kazdego jutrzejszego dnia ![]() Chwile pozniej : zrobilem co chcialem wystarczylo zrobic np
i jest jak chcialem ;d dzieki jeszce wracajac do daty ;/ ok wiem jak date cyfrowa przesunac ale jak przesunac moge o jeden dzien do przodu date w tej postaci
do zmiennej $d jest zapisany Fri, czyli dzisiaj a jka to moge zrobic zeby to byl dzien do przodu czyli sob ;/ Ten post edytował andy84 22.06.2007, 17:45:04 -------------------- Linux is like Wigwam - no Windows, no Gates and apache inside :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:06 |