![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Przed kilkoma minutami skapnąłem się, że uczyłem się MYSQL w wersji 3.x. I jestem w kropce, gdyż na prawie każdym serwerze wykorzystywany jest mysql w wersji 4.x, tak więc rodzi się tutaj pytanie: CO ZROBIĆ ![]() Najlepiej to chyba byłoby poznać róznice - podobieństwa pomiędzy wersjami i wyedytować kod w plikach... tak więc czy mógbły mi ktoś pomóc znaleźć odpowiedz na pytania: 1. Czy opłaca się dalej uczyć MYSQL 3.x, czy już przerzucać się na 4.x. ? 2. Czy jest możliwość, aby na serwerze zainstalować wersje 3.x i czy jest to "mądre" ? 3. Gdzie znajdę manual, który jasno i czytelnie przedstawi różnice między wersjami i z którego łatwo się dowiem jak pozmieniać "stare" na "nowe" Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
1. Nie, teraz jest już MySQL w wersji 5
2. Patrz wyżej 3. mysql.com? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
ile płącą ci za reklamę ![]() ![]() a tak na poważnie.... jak taki "mondry" z gugli to pokaż że sam umiesz szukać :] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ty to niezły agent jesteś (o sorry, Pan). Nie chce ci się nawet palcem ruszyć żeby poszukać? Mysql.com chyba jest najrzetelnieszym źródłem informacji...
|
|
|
![]()
|
|
no to może troszkę mniej chamsko:
czy spadłaby Ci korona z głowy gdybyś mi łaskawie podpowiedział jaką frazę mam wprowadzić w zareklamowaną przez kolege webdicepl wyszukiwarkę, aby zaspokoić pragnienie zdobycia wiedzy i odpowiedzieć na nurtujące mnie pytania ? |
|
|
![]()
|
|
No widzisz, jak chcesz to potrafisz.
Jednak poszukaj sobie sam. Albo... żeby nie było, że nabijam posty: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/news-5-0-x.html Ten post edytował phpion.com 7.06.2007, 21:13:16 |
|
|
![]()
|
|
No widzisz, jak chcesz to potrafisz. Jednak poszukaj sobie sam. Albo... żeby nie było, że nabijam posty: http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/news-5-0-x.html z poczatku chciałem przeprosić za moje beznadziejne - dziecinne zachowanie, ale byłem już tak poddenerwowany, że nie panowałem nad emocjami i co na myśl przyszło, to zaraz przelałem na klawiaturę.. mam nadzieje ze mi wybaczycie moje zachowanie, oraz przyjmiecie moje podziękowanie ![]() dzięki wam mogę dalej kontynuować swoją pracę, gdyż znalazłem na podanej stronie informacje, których szukałem ![]() pozdrawiam i przepraszam jeszcze raz Mateekk |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:54 |