![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy można za pomocą pętli w php wysłać formularz z innymi danymi?
chodzi mi o to że mam sobie formularz: teraz chciałbym ten formularz wysłać kilkakrotnie, ale z innymi danymi które mogłyby być pobieranez jakiegoś źródła np. tablicy, bazy danych czy pliku tekstowego czy można coś takiego wykonać za pomocą petli? jeśli tak to proszę o wskazówki, a jeśli nie to też proszę o jakieś inne wskazówki ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FOrmularz to mozesz jedynie z przegladarki wysylac.
Rządania HTTP typu POST mozesz np. CURL'em do woli wysylac -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FOrmularz to mozesz jedynie z przegladarki wysylac. Rządania HTTP typu POST mozesz np. CURL'em do woli wysylac no dobrze, ale może jakieś wskazówki? więc mam taki kod , jest to kod do wysyłania dużej ilości smsów jednocześnie.
Skrypt ładnie się wykonuje tylko przychodzi do mnie jeden sms a nie trzy tak jak mam to zapisane w pliku text.php Plik text.php Pierwszy sms Drugi sms Trzeci sms Dlaczego tak się dzieje? P.S. Mój skrypt testowałem także na bramkach gg i o dziwo tam wszystkie moje wiadomości zapisane w pliku text.php wysyłało na mój numer gg. -------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sądzę, żeby jakaś bramka pozwoliła wysłać trzy smsy w takim odstępie czasu...
Poza tym, uchwyt lepiej utworzyć poza pętlą, żeby zaoszczędzić czasu. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:39 |