![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam taki kod
no i nie pokazuje mi listy newsów z bazy, chyba gdzieś czegoś jeszcze brakuje, ale nie wiem jak dokończyć to:( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod któy podałeś jest niedokończony, nie wiem czy nie skopiowałeś wszystkiego czy jest jakaś inna przyczyna ale na końcu masz fragment odpowiedzialny za wyświetlanie:
Cytat $wynik = mysql_query("SELECT * FROM news WHERE id='$id'"); while($wiersz = mysql_fetch_assoc($wynik)) { $tytul = $myrow["tytul"]; $tresc = $myrow["tresc"]; napisz tak:
Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cały kod
dalej mam coś źle bo się nie wyświetla, tak jak by baza była pusta, ale tam na pewno mam zapisanego newsa testowego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przypatrz się dokładnie czy aby na pewno masz używać zmiennej $myrow
|
|
|
![]()
|
|
poprawiłem to i dalej mi nie wyświetla:/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:23 |