![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. mam taki skrypt:
Kod <html> <meta http-equiv="refresh" content="1"> <?php $czas = date("G:i:s"); $czas2 = date("G:i:s + 20"); $dane = file('czas.txt'); fwrite($dane, $czas2); fclose($dane); echo $czas if(isset($czas && $dane)){ if($czas == $dane){ echo "Odliczanie zakonczone" } } ?> </html> No i wyswietla taki blad: Parse error: syntax error, unexpected T_IF, expecting ',' or ';' in tajna_strona:) Nie mam pojecia co jest zle. Probowalem w if($czas == $dane) wpisac zamiast $dane , $czas2. Prosze o odpowiedzi. Czekam i wszystkich pozdrawiam. -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak Ten post edytował acztery 22.05.2007, 20:12:10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Brak średnika po echo $czas
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dziala.Wyswietla bledy z fwrite() i z fclose().
![]() -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie masz jakiś uchwyt do pliku, na którym chcesz wykonać operacje? Używasz funkcji file(), dlatego przy próbie użycia fwrite(), czy fclose() musi wyrzucić Ci warning.
-------------------- this world means nothing
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:03 |