![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciekaw jestem jakie ksiazki najbardziej wam sie podobaly oraz jakie gatunki lubicie czytac?
Oczywiscie poza tematyka informatyczna ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kryminał
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
U mnie na pierwszym miejscu są książki z serii "Dune" Herberta.
Poza tym chyba nic, za dużo czasu schodzi na kompa i lekturę informatyczną. Na inne książki nie mam już czasu. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polowanie na "Czerwony Październik", Kardynał z Kremla, Czerwony Sztorm, Suma wszystkich strachów, Dług honorowy, Patrioci i inne książki Toma Clancy'ego których tytułów zapomniałem a uwielbiam.
Poza tym podobała mi się książka Johna Grishama, taka w czarnej okładce - za Chiny Ludowe nie pamiętam nazwy ![]() update: ta czarna książka Johna Grishama to ma tytuł "Protokół Sigma" - ludzie, rewelacja !!!! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Frank Herbert: sześcioksiąg "Dune" (te dobre tłumaczenie)
J.R.R. Tolkien: "Hobbit..." i "Władca..." Stanisław Lem: różne Karol May: różne Janusz Meissner: różne Stephen King: różne Ogólnie lubie fantastyke, fantasy, horrory oraz literaturę traktującą o np. Bermuda Triangle, Atlantydzie itp. Nie potrafie sie przekonać do poezji. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moje ulubione to:
:arrow: John Wyndham "Dzień Tryfidów" :arrow: James Clavell "Król szczurów" :arrow: Graham Masterton "Wizerunek zla" :arrow: Paulo Coelho "Podręcznik wojownika światła" :arrow: Paulo Coelho "Alchemik" :arrow: A. C. Clark Odyseje kosmiczne :arrow: Michael Crichton "Linia czasu" :arrow: Heinrich Harrer "Siedem Lat w Tybecie. Moje życie na dworze Dalajlamy" Ogolnie gatunki: fantastyka naukowa, przygodowe, horrory, psychologiczne oraz w stylu Hitchcock'a. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakos nie nawidze czytac ksiazek... to pewnie przez szkole !!!!!!!! piepszone lektury
![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jakos nie nawidze czytac ksiazek... to pewnie przez szkole !!!!!!!! piepszone lektury
![]() Toś powiedział co wiedział..... Nie nawidzisz bo nie chcesz lubić. Lektury - a co to? Hmm, nie słyszałem ![]() ![]() Naprawdę nie wiesz co tracisz nie czytajac ksiażek - żadna film nie zastąpi klimatu książki... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepsza jest fantastyka wiec lubie prawie wszystko co Tolkien'a + Sapkowski. Pierwsza ksiazka jaka przeczytalem z tego gatunku to "Cztery smoki". Autora nie pamietam. Oczywiscie na uwage zasluguje takze najnowsze dzielo Kevina Mitnicka (Sztuka podstepu)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2003 Skąd: Radzionków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Naprawdę nie wiesz co tracisz nie czytajac ksiażek - żadna film nie zastąpi klimatu książki...
filmow tez nie ogladam ![]() -------------------- www.desire.pl - kliknij nie pozalujesz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:34 |