![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hejka, próbuję wyeksportować wersję aplikacji z svn:
Kod svn export --force --username user --password pass svn://url path Działa git. Teraz chciałbym jednak wyeksportować tylko ostatnie zmiany: Kod svn export -r COMMITTED --force --username user --password pass svn://url path No i jest problem, gdyż dostaję komunikat: Cytat Nie można sprawdzić ścieżki svn://url Oco biega? Probowałem coś wygooglać ale jakoś nędznie mi to idzie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na linuxie (na windzie -- szkoda gadac, komunikat jest bez sensu
![]() Kod svn export -r COMMITTED svn://127.0.0.1/ksz ksz-all svn: 'svn://127.0.0.1' is not a working copy Nie wiem co to (-r COMMITTED) robi, ale ![]() robisz checkout do katalogu WORK a potem, zgodnie z komunikatem bledu: Kod svn export -r COMMITTED WORK inny_katalog
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nie wiem co to (-r COMMITTED) robi Powinno zwrocic ostatniego commitaA ten Twoj sposob to niestety zwraca cały projekt, a nie ostatnie zmiany ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tzn. roznice miedzy biezacym stanem a poprzednim? Od tego sa chyba diff'y
---- edit: doczytalem helpa, pomyslmy.. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Tzn. roznice miedzy biezacym stanem a poprzednim Moze byc i toCytat Od tego sa chyba diff'y Tylko ze one wyswietlaja roznice, a nie robia eksportaCytat edit: doczytalem helpa, pomyslmy.. no to myslmy ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:38 |