![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: z domu:) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey hero'si mam pytanie mam SDI i mam wlasny serwre poniewaz mam siec jak zrobic Apacha, a raczej z czym i jak to sie je??
-------------------- // ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Apache to serwer WWW. Opis instalacji? Poszukaj na Googlach
[www.google.com.pl], na pewno znajdziesz mnóstwo informacji. -------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hey hero'si mam pytanie mam SDI i mam wlasny serwre poniewaz mam siec jak zrobic Apacha, a raczej z czym i jak to sie je??
A moze po prostu http://httpd.apache.org/ :?: ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez, ale może być problem, ponieważ tam jest wszystko po angielsku.
-------------------- Tomasz Wasiluk
Polcode >> Szukamy programistów z pasją |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: z domu:) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nic ucze sie go od 6lat:D
-------------------- // ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no... po angielsku ! ja tez sie ucze od paru lat ale tam jest taka terminologia ze moge tylko popatrzec
![]() -------------------- www.Gekosale.pl - Bezpłatne oprogramowanie sklepu internetowego[/url]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:58 |