![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Na wstępie zaznacze że mam nie znam PHP jedynie w stopniu średnim HTML'a i trochę JavaScript Wymyśliłem sobie aby zrobić listę prezentów ślubnych i umieścić ją na stronce (na podstronie dostępnej po zalogowaniu) z logowaniem jeszcze sobie jakoś radzę, (znaczy się znalazłem kilka skryptów do tego;-) ale dalej: chciałbym utworzyć listę, którą zawiera zdjęcia,opisy prezentów, gdzie go można dostać ( z tym sobie poradze) i pole wyboru prezentu. po kliknięci na pole wyboru dokonuje się rezerwacji (po potwierdzeniu) i dany prezent już nie jest dostępny do wyboru (znika pole wyboru, opis nie znika tylko zmienia kolor) czy ktoś może mi pomóc napisać taki szkielet dla jakiś 2-3 prezentów który mógłbym rozbudować będę bardzo wdzięczny z góry dziękuję za każdą pomoc:) [+] edit Dodaje tag, aby temat był zgodny z forum Przedszkole, ponieważ już padły odpowiedzi. Na przyszłość proszę pamiętać o tym, inaczej temat zostanie zamknięty. --- ~strife |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 10.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak znasz tylko html i JS to nie napiszesz tego...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wałśnie mam poblem z tym aby się zapamiętywały zmiany
a php podobno jest lepszy i łatwieszy do takich zabaw:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:07 |