![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki na pozór dość głopi problem, muszę dokończyć taki mały projekcik, jednak pojawił się dość nieoczekiwany problem. A mianowicie przy pisaniu logowania. Otóż teraz krótki opis. Program ma być napisany w pełni obiektowo, składający się z 3 warstw, pierwsza to wyświetlanie formatek, druga to logika a trzecia to uchwyt do bazy danych(jednak to pominę teraz). 1) przy starcie systemiku wyświetla się TYLKO formatka logowania bez ramek. 2) przy pomyślnym logowaniu zaczyna się tworzyć ramka a w innym powrót do tego samego okna. 3) Po naciśnięciu klawisza wyloguj przejście do formatki logowania (Tu właśnie jest problem) Ponieważ formatka logowania pojawia się w jednej z ramk! A chodzi mi o to by została wyświetlona sama formatka bez ramek.
To jest w dużym uogulnieniu napisane. Ale czy ktoś się zetknął z takim problemem? Może jakieś sugestie? Generalnie wszystkie systemy z logowaniem które widziałem są nie napisane w sposób pełni obiektowy. Bardzo często jest mieszany kod html z php... P.S przeglądałem kilka framework -ów jednak żaden z nich nic mi nie podpowiedział. Ten post edytował shk 8.05.2007, 18:19:18 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 12.04.2007 Skąd: Błonie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Po naciśnięciu klawisza wyloguj przejście do formatki logowania (Tu właśnie jest problem) Jeśli ten przycisk to link ze znacznika to dodaj target: |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W całym projekcie nie będzie nic w stylu "<a href=" ">link</a>" A pozatym nie będzie się do czego odwołać ponieważ jest TYLKO plik startowy "start.php" a w tym pliku jest odwołanie do metody która wywoła ekran logowania. A później ta metoda wywoła ramki a później wszystko oparte o zdarzenia.
Z tego co widze problemu nie da sie rozwiązać.. Bynajmniej nie udało mi się znaleźć nic co by pomogło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:09 |