![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto moj kod
Mam problem ponieważ wyskakuje mi taki komunikat : Kod Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /usr/local/apache/www/htdocs/wert.a5.pl/html/view_oceny1.php on line 27 Czy ktoś mógł by mi pomóć ![]() Ten post edytował wert1 1.05.2007, 05:56:38 -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP -> Przedszkole
wert1: przeciez pokolorowany kod wszystko pokazuje ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może jestem ciemny ...
oświeć mnie ![]()
Czy tak ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
"Necessitas ultimum et maximum telum est." "Ventem seminabunt et turbinem metent." "Gallia est omnis divisa in partes tres..." |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linia 17 na głownym kodzie albo 4 w poprzednim poscie.
Chodzi o "; |
|
|
![]()
|
|
dziękuję pomogło
nie będę otwierał nowego tematu bo dotyczy tego samego kodu w pierwszej pętli while wyświetla mi się tylko jeden rekord z bazy jak to zmienić ![]() -------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W pierwszym while nic nie wyswietlasz. Nadpisujesz tylko ciagle zmienne $GLOBALS['type'] itp
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
no ale chce je wyświtlić w drugiej while i nie wychodzi
-------------------- "Homo sum, humani nihil a me alienum puto."
|
|
-balejaż- |
![]()
|
Goście ![]() |
proponuje ci na początek
Kurs dla ciebie oraz abyś przerabiał gotowce .. w czymć co zrobi to za ciebie .. a w międy czasie popijając twoje ulubione kakłko .. przeczytaj co to php .. bo coś ci sie kompletnie miesza widze ... ![]() ------------------------- nie dosyć, że gość to jeszcze odkopuje temat archiwalny temat zamykam, żeby przypadkiem nikt nie komentował. ~Cienki1980 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:25 |