![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
szukam cms'a przeznaczonego do prowadzenia strony z kodami do gier (nie chce np. jportala tylko dostosowany do tego cms, a wiem ze taki jest) jesli ktos nie ma cmsa ale ma taki komponent do joomla to jeszcze lepiej z gory dzieki pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest chyba jakiś jednak problem z tym skryptem, ponieważ błąd wyskakuje mi iż jest w tej linijce w plikach siteadmin/view_reviews.php i view_reviews.php jest uszkodzona linijka:
while( $row = mysql_fetch_object($qr1) ){ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Nie jest uszkodzona. Sprawdzałem na hostingu na WEBD.pl wszystko działa. Sprawdz czy wszystko dobrze ustawiles co do połączenia z bazą.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt wszystko działa poprawnie, ale dopiero jak przetestowałem na płatnym hostingu, bo na free nie działało ani na yoyo ani na ugu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:22 |