![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby łatwiej się pisało kod:
No i problem polega na tym że pętla while nie powtarza się (pokazuje się alert). Dlaczego ![]() Z tego co jak rozumiem pętle while "kręci się ona dopóty dopóki nie zostanie spełniony warunek. W moim przypadku warunek jest że zmienna status musi być większa od 0. Taka sytuacja nastąpi tylko w przypadku gdy nowo otwarte okno (win) zostanie zamknięte. Dlaczego więc wyświetla się alert ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 346 Pomógł: 23 Dołączył: 28.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zauwaz, ze na samym poczatku petla wogole nie ruszy. status = 0 sprawdzenie w petli czy status > 0; falsz petla nie rusza itd.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~no_face miałeś rację. Zmieniłem to tak:
No i teraz kolejny klops. Firebug powiadamia że " skrypt przestał działać lub jest zajęty" i mogę go albo przerwać albo kontynuować albo debugować. Przy trzeciej opcji Firebug jako problem wskazuje linię "{stasus=1;}". Samo nowe okno też otwiera się tak że ... NO bardzo powoli. Jak to rozwiązać. Nie zabardzo łapię się w javascript. No i zrobiłem. Dla mnie wielki sukces. Jakby ktoś potrzebował to wklejam kod.
Ten post edytował gebp 22.04.2007, 20:16:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:54 |