![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam to znowu ja:P
Pisalem juz o typ problemie tylko teraz jest na troszke innym przykladzie: Robie system logowania i zaowazylem pewna rzecz, wszytsko co umieszcze w petli while "zanika" w przegladarce... przyklad:
i tego tak jakby nie bylo zaowazylem to na czyms innym, kiedy kilka lini wyzej robilem formularz i umiescilem go w tej petli ktora laczy sie z baza danych pomiedzy klamrami { i }, nie wyswietlalo go wcale a po usunieciu jej wszytsko dzialalo. Niestety tutaj nie moge tego skasowac o skrypt juz kompletnie przestanie dzialac moze mi ktos cos poradzic? Jestem zdesperowany, nie wiem co robic ^^ Ten post edytował kamilk007 12.04.2007, 20:25:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu robisz to takim dziwnym sposobem, że przeszukujesz całą tabelę dopiero w php. Zwykle logowanie robi się na takiej zasadzie:
Ten sposób przeszukuje bazę od strony mysql'a w poszukiwaniu rekordu, który posiada login i hasło podane przez usera. Jeśli taki znajdzie zwraca user_id, który zapisujesz sobie w sesji i już masz odwołanie do usera. Czyż nie prościej? Pozdrawiam Ten post edytował Kamil J. 12.04.2007, 21:35:39 -------------------- Workspace: Ubuntu 8.04, PDT.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu ale przy tym systemie wciaz wywala mi zly login lub haslo..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam. Proszę wysłać mi na PW ( PrywatnaWiadomość ) dobry temat wątku bo ten jest niezgodny z Regulaminem IV.2.b Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 22:08 |