![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Doprzeslania loginu i formularza poczatkowo uzylem metody GET( jak na zielonego przystalo), pozniej oczywiscie zorientowalem sie, ze tak nie moze byc i przemienilem GET na POST. Niestety po zmianie na POST, strona ze strony logowania automatycznie przechodzi mi na strone po zalogowaniu. Nie wiem gdzie moglem popelnic gafe ;/ Dodam, ze strona wczesniej z GET dzialala poprawnie ( oczywiscie oprocz hasla i loginu widzianego w URL ![]() Pozdrawiam i z gory dziekuje za zainteresowanie!
---------------------- Do wstawiania kodu php jest odpowiedni tag - poprawiłem : ) --- ~strife |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 19.02.2007 Skąd: 3city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej zrobić
będzie szybciej i ominiesz parę pętli (pomijając fakt, że z tego co wiedze to nie zakodowaleś haseł). A odpowiedź na twoje pytanie: najwyraźniej zmienna $_SESSION['auth'] ustawiona jest na true. weź sobie zrób taką pętelkę, żeby zobaczyć co masz w tablicach superglobalnych i wszystko będzie jasne.
-------------------- Nie ma rzeczy niemożliwych - są tylko czasochłonne i mało opłacalne.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 20:39 |