![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego ten skrypt mi nie działa już mnie łeb boli od przeglądania forum na ten temat
![]() Tabela nazywa sie tresc i ma wartosc "text" i to wszystko
Ten post edytował hax0r 27.03.2007, 14:22:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam piszę CMS'a Flash+PHP - piszesz cms-a nie majac zielonego pojecia jak dziala php? Widziales kiedys taki "skrypt" sciagniety na dysk? Jesli nie widziales to sobie dla testu sciagnij pierwszy lepszy i nie pisz takich glupot
[ciach] przecież każdy może sciągnąć skrypt np : "httrack" i zobaczyć hasło. -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co kombinujesz z czymś o czym nie masz za bardzo pojęcia.
Do współpracy flash+php został zbudowany pożądny silnik. Skorzystaj z niego: AmfPhp |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego ten skrypt mi nie działa już mnie łeb boli od przeglądania forum na ten temat
![]() Tabela nazywa sie tresc i ma wartosc "text" i to wszystko
Ten post edytował hax0r 27.03.2007, 14:22:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Dlaczego ten skrypt mi nie działa Naucz sie opisiwac istote problemu... Mi nie dziala samochod, dlaczego?Cytat już mnie łeb boli od przeglądania forum na ten temat A mnie leb boli od tego typu topicow, ale nie zakladam kolejnego by o tym pisac ![]()
![]() zapomniales o mysql_query(). Luknij do manuala co to robi -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Dziękuje ,że jeszcze masz siłę odpisywać na takie posty to po 1 po 2 Skrypt łączy się z bazą uploaduje plik na serwer potem skrypt wysyła mi odpowiedzi ,że : połączenie nawiązane i że rekord dodany niestety nie dodaje nic.
Skrypt ma uploadowac zdjecie i zapisywac link do niej w bazie danych w polu tresc. A manual to angielski chcac napisac maly programik musze uczyc sie angielskiego + php + mysql ? A mi jak kazdemu łatwiej na przykładach sporo sam rozwijam ale czasami takie glupotki mnie zaginaja ucze sie wiec wybaczcie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat i że rekord dodany niestety nie dodaje nic. dla tego napisalem: zapomniales mysql_query().Cytat A manual to angielski No jak ty wlasnego jezyka nie rozponajesz.... http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-query.php ![]() ![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
hehe rozpoznaje rozpoznaje tu chodzi o ogół większość zagadnien jest nadal po angielsku nie jest w pełni przetłumaczone zresztą przykłady podane nie sa gotowym wzorem jak wiadomo trzeba je czasem modyfikowac dlatego pisze z prośbą do użytkowników
![]() Nadal nie dodaje ![]()
|
|
|
![]()
|
|
no comments....
![]()
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Jestes najbardziej przyjemną osobą na tym forum
![]() Zdjecie zostalo pomyslnie uploadowane! You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(tresc) VALUES('logo.png')' at line 1 Ten post edytował hax0r 27.03.2007, 14:50:00 |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jestes najbardziej przyjemną osobą na tym forum hehe, a nie raz mi sie obrywalo inaczej ![]() Masz zle zapytanie. a te $table to co to jest? wyglada jakby tego nie bylo. daj tak:
by zobaczyc jak wyglada zapytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
zgadza sie skasowalo mi sie wczesniej bylo $tabel = downloadLog ale juz wstawilem ale dodaje mi tylko logo.png ale nie calo sciezke czyli ../img/logo.png
To mi nie działa :
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
To się nazywa pomoc
![]() ![]() czy ta kropeczka za $query w 2 wierszu jest niezbedna i kiedy sie ja dodaje ?
Po co te komentarze są niezbędne ? //.. Piszę prostego CMS'a do stronki flashowej jestem grafikiem dlatego nie wglebiam sie w to tak bardzo ale w przyszlosci chciałbym dadac do niego parę dodatków mam nadzieje ze wtedy takze mi pomozesz ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Cytat czy ta kropeczka za $query w 2 wierszu jest niezbedna i kiedy sie ja dodaje ? Nie przeginaj. zajrzyj wkoncu do manuala, bo inaczej... ![]() http://pl.php.net/manual/pl/language.operators.string.php Cytat Po co te komentarze są niezbędne ? //.. ![]() To mialo oznaczac: "To co bylo wczesniej" . Po co mialem pisac ten sam kod co wtedy, skoro mozna dac //... ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:29 |