![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 2 Dołączył: 18.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam o to taki kod:
i o ile wklejenie obrazka JPEg do PNG dziala to pojawia sie inny problem. Obrazek PNG na bokach ma przezroczystość tak aby zlewał się z tłem strony i problem jest to że po przeprowadzeniu wklejania zamiast przeżroczystości mam czarną ramke jak to ominąć. Dzieki z góry za pomoc. P.S. Prosze nie pisać zebym napisal Google cos tam bo wtym momecie nie rozumiem istnienia tego forum które jest chyba po to abyśmy sobie pomagali. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak : http://www.php.org.pl/artykuly/4/12
btw. google też są po to, żeby nam pomagać więc czemu by z nimi nie współpracować (lub z wyszukiwarką na forum) -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 2 Dołączył: 18.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za pomoc teraz powinienem sobie ztym poradzić a jesli chodzi o moja proźbe to podalem ja dlatego ze przegrzebalem google (i nic slaba znajomos angilelskiego
![]() ![]() Wiec jeszcze raz gorace dzieki, za trop. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 23:16 |