![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/c/ce-www/public_html/serwis/index.php:10) in /home/c/ce-www/public_html/serwis/fpdf.php on line 1022
FPDF error: Some data has already been output to browser, can't send PDF file Po wygenerowaniu pliku zwracany jest powyższy błąd. Podejrzewam że wynika to z ustawień serwera wie ktoś może jak sobie poradzić z tym problemem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za bardzo nie pomoglo!! Jakieś inne propozycje?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/c/ce-www/public_html/serwis/index.php:10) A w tej 10. linii jest...? |
|
|
![]()
|
|
<meta http-equiv="Content-Language" content="pl">
to jest w 10 linii pliku index.php ma to jakieś znaczenie? Nawet jak to usunąłem to nic nie dało. Problem leży po stronie konfigugarcji serwera tylko ja nie mogę nic z tym zrobić bo usługę mam wykupioną u dostawcy ale może można jakoś to obejść dla ścisłości w linii 1023 pliku fpdf.php jest
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie o to chodzi. Na tym forum było już wałkowane dziesiątki, setki razy, że przed header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i setcookie" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nie może być wysłana żadna, ale to ŻADNA treść, nawet spacja czy znak nowej linii.
Sprawdź w plikach, bo listingu dłuższego nie dałeś. |
|
|
![]()
|
|
no ale plik fpdf.php jest gotowy i nic w nim nie mieszalem. Po prostu pobrałem go ze strony fpdf.org i już.
|
|
|
![]()
|
|
Ale surowym plikiem fpdf.php niczego nie wygenerujesz. Mam na myśli index.php.
|
|
|
![]()
|
|
Zwraca taki komunikat błędu:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/c/ce-www/public_html/serwis/komunikat.php:8) in /home/c/ce-www/public_html/serwis/fpdf.php on line 1023 FPDF error: Some data has already been output to browser, can't send PDF file Z pliku komunikat.php o kodzie źródłowym:
|
|
|
![]()
|
|
Przeczytaj mojego przedostatniego posta jeszcze raz i odnieś to do:
Cytat Kod <html> <head> <title>Próba</title></head> <body> <?php ob_start(); znajdującym się na początku indeksa. |
|
|
![]()
|
|
teraz jest tak:
Teraz jest dobrze poprawione? a komunikat taki: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/c/cetnar-www/public_html/serwis/komunikat.php:3) in /home/c/cetnar-www/public_html/serwis/fpdf.php on line 1023 FPDF error: Some data has already been output to browser, can't send PDF file a jak przekazywać zmienne dynamiczne z formularza do pdf? |
|
|
![]()
|
|
Cytuję siebie:
Nie o to chodzi. Na tym forum było już wałkowane dziesiątki, setki razy, że przed header" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i setcookie" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual nie może być wysłana żadna, ale to ŻADNA treść, nawet spacja czy znak nowej linii. Sprawdź w plikach, bo listingu dłuższego nie dałeś. Czy napisałem niewyraźnie? U Ciebie jest kod wysyłany do przeglądarki (podpowiem: to przed ob_start" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Skoro się upierasz przy jego stosowaniu, to walnij go na początku, a nie gdzieś w środku) przed wysłaniem nagłówków. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 3 Dołączył: 13.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:05 |