![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
mam cos takiego i jest problem nie wiem co żle robię bo nie chodzi cos w innym pliki.php mam
i nic sie nie wyświetla proszę o pomoc. Bo już nie wytrzymuje :] -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
tu WEJDZ TU I DODAJ !!! :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 5 Dołączył: 12.09.2006 Skąd: Pruszków/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tabele w bazie danych jak masz zbudowana ? Zasadniczo jesli przy takiej konstrukcji instrukcji warunkowej nie wyswietla sie nic to znaczy, ze nie jest ona w ogole wykonywana (bo jednek warunek else ma napisac, ze nie ma uzytkownika). Czyli winne jest z pewnoscia to, ze otwierasz lacze do bazy danych, wybierasz tabele, ale PHP tego nie wie!! Jaka jest skladnia polecenia mysql_query?
![]() ![]()
To chyba wszystko wyjasnia. Upewnij sie rowniez, ze w zapytaniu do bazy danych nie pochrzaniles nawiasow. Ten post edytował chlebik 23.02.2007, 09:50:52 -------------------- "Człowiek dążący do swego celu może być skuteczny tylko w przypadku, jeśli każdą minutę swego życia wykorzysta z maksymalną korzyścią dla osiągnięcia zaplanowanego celu. Jeśli stworzył dla siebie system kar i karze sam siebie za każdą zmarnowaną minutę. Człowiekowi w zupełności wystarczą 3-4 godziny snu, cały pozostały czas może być wykorzystany dla osiągnięcia upragnionego celu." -- Wiktor Suworow
Java devBlog KulturalnyChlebik |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku plik.php na samej górze umieść również
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 3 Dołączył: 9.02.2006 Skąd: moree.webd.pl Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki kossa zapomniałem dodać :]
Czy jest sens dodawnaia
![]() ![]() Ten post edytował kt1 23.02.2007, 14:29:34 -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
htmlspecialchars nie musisz, ale na pewno addslashes, bo ktos ci moze np. usunac wszystkich userów z bazy danych
-------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
a w jakim sposobem można usunać uzytkowników
![]() -------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj conieco o SQL Injection/Insertion : Temat: SQL Injection Insertion
-------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Ale jest trcohe bezpieczny
![]()
-------------------- Jeśli masz jakieś fajne tutki albo coś inne związane z php mysql AJAX to wejdź
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 10:01 |